Header Flash.
Wednesday, 28 December 2011


Hai. Assalammualaikum.
Tiba-tiba je teringin nak buat header flash. tapi tak berapa nak pandai.
#saya hanya insan biasa yg susah nak faham :P
Hoho. Aku dah try buat dah. tapi ini lah hasilnya.

1- http://iyralovestyle.webs.com/awesomeblog.swf
2- http://iyralovestyle.webs.com/unstoppable.swf

Tgk lah sendiri. iyra tau buruk. -_-
by the way, kalau tak silap cara nak pasang dekat blog senang je kot. Guna code kat bawah ni.

<embed src="LINK FLASH KORANG" quality="high" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="500" width="800" wmode="transparent"></embed>

ubah le pape yg patot. kalau nak flash yg iyra buat tu, ambil je la. tak kisah. sebab saya tahu saya tak pandai macam awak semua yang TERER tu -_-


8 Comments:

Blogger Hanani Souche said...

wah,lawanye :D

28 December 2011 at 06:48  
Blogger Iyra Monster said...

Tengs Dear :)

28 December 2011 at 23:03  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

saya nak tag akak untuk ni

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

dan

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/terasa-nak-buat-giveaway-lagi-lah-tapi.html

24 May 2012 at 03:50  
Blogger Aimi Dyna ✰ said...

Gila cantik kak!!! Nak boleh tak?? :D

7 August 2012 at 08:03  
Anonymous Faezah. said...

Cantik gilaaaaaa. Pandainya buat :D *big clap.

2 December 2012 at 08:29  
Blogger yana yani said...

nak tutorial pless :P

10 December 2012 at 01:59  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thank You
@Yana Yani, Tutorial ? Dear, saya baru je belajar. Nak buat tutorial pon tak pandai lagi

11 December 2012 at 17:13  
Blogger Atirah ★ said...

camne nak buat header flash eh? klau rajin, buat lah vidtuto. hihi :D

17 December 2012 at 09:29  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat