Freebies Denim Template Part 1
Friday, 18 May 2012
Assalammualaikum, Hari ni munirah ade buat freebies denim template.
Freebies ni same macam blogskin yang baru munirah buat semalam.


Nak tak ?
Pastikan blog anda ada 'Pages'

Ni copy coding dekat sini.
http://munirah-mohd-rizal.blogspot.com/2012/05/coding-for-denim-template-part-1.html

Lebih senang tengok video tuto tu lah supaya mudah faham.
Ni video tuto cara nak letak semua code tu.


That's All. Gud Luck !

Labels: ,



7 Comments:

Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Lawa

18 May 2012 at 21:37  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks :)

18 May 2012 at 21:58  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Akak , saya nak tag akak untuk entri ni.....

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/05/segmen-sape-nak-dudel-free.html

21 May 2012 at 07:15  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

akak saya tag akak untk ni

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

22 May 2012 at 04:16  
Blogger Iyra Monster said...

okay

23 May 2012 at 00:54  
Blogger LittleBawang said...

Saya ambik freebies ni :)

4 June 2012 at 08:48  
Blogger Iyra Monster said...

okay

8 August 2012 at 07:31  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat