Freebies Doodle Part 4
Thursday, 4 October 2012
Assalamualaikum. Hai hai hai ! *Macam orang sakit mental je kan?* Ape khabar ? Sihat semua ? Kalau sihat, Alhamdulillah :) Hari ni munirah ade buat freebies doodle *sebenarnya, dah siap semalam, cuma tak warna je lagi* Doodle ni munirah buat sendiri. SERIOUS. Tak tipu kayy. Tak percaya tanya adik munirah. Dia ada dengan munirah. By the way, kepada PMR candidate tu, buat elok-elok kay ? Do the best. Thanks pengetua bagi kami PELEPASAN selama 3 hari. *cuti sebenarnya* Kenapa tak lajak terus je sampai hari khamis ea ? Haha :P Okay lah, kalau ada yang ambil tu, bagitau la ye ? Jangan la ambil macam tuu je. Understand ?








Labels: , , ,



10 Comments:

Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Ambil !

4 October 2012 at 21:00  
Blogger Iyra Monster said...

Okay :)

4 October 2012 at 21:01  
Blogger Amirul Aimaduddin said...

cantik!

4 October 2012 at 21:20  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks :D

4 October 2012 at 21:22  
Blogger ♥ layla naziera ♥ said...

comel sesangad . .kita amik jugak tautau . . hope awak takkisah kalau kita amik :)

5 October 2012 at 06:01  
Blogger Iyra Monster said...

okay :)

5 October 2012 at 07:08  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Akak Iyra , saya tag akak untuk ni http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/10/3rd-contest-header-paling-cute-dan.html

5 October 2012 at 20:20  
Blogger Ainin Suffiah said...

comel. ainin ambik. thanks :)

17 October 2012 at 23:48  
Blogger Aira Dawson said...

Saya ambil tau :3

24 November 2012 at 02:51  
Blogger syafienaz said...

saya amik satu taw

26 December 2012 at 02:34  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat