Freebies Blogskin Part 13
Wednesday, 12 December 2012
Haii, Assalamualaikum ! Hari ni Munirah ada buat skin baru ! *semalam dah start buat* Skin tu lebih kurang sama dengan yang munirah guna ni. *lebih kurang sahaja* Tak sama sangat. Sebab bagi munirah, yang munirah buat ni, lebih menarik daripada yang munirah guna ni. Nak tengok ? Di bawah ni.


Ape pendapat korang pasal skin ni ? Okay tak ? Ataupon buruk. Maaf tau, munirah tak upload skin tu dekat blogskin. Malas lah nak upload dekat situ. :3 After this, maybe munirah akan terus upload skin dekat blog je. Dekat blogskin sampai yang ke 12 tu je kot. *nak try jugak upload dekat blog* By the way, kalau dekat blogskin, korang ambik, munirah tak tahu kan ? Tapi, kalau dekat blog, korang ambik, korang kena bagitau dulu. Tolong jangan buang credit tu okay ? Please. Lagi satu, kalau nak guna sebagai basecode, kena creditkan basecode tu dekat link munirah ye. Munirah buat rainbow pon, sebab munirah minat rainbow dah sejak akhir-akhir ni. HAHA. Apa-apa pon, ingat ye. Jangan buang credit, dan jangan lupa bagitau. Kalau ada apa-apa yang munirah tak creditkan, bagitau jugak ye.

p/s: Kalau nak copy code tu tekan right click okay ? Lagi satu, skin tu hanya boleh buat 1 entry sahaja. Kalau lebih, dia akan rosak. Harap korang faham.

Labels: ,



32 Comments:

Blogger munirah :) said...

lawa :)

eh cursor dia ada nama kita xDD hehe

12 December 2012 at 21:55  
Blogger Anis Farhana said...

ok comel :D saya guna utk private blog saya tau :D

12 December 2012 at 22:15  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, Okay :D

12 December 2012 at 23:47  
Blogger nurhamiza shuhada said...

nak guna basecode boleh ? nanti Miezza credit awak .

13 December 2012 at 00:50  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Okay.

13 December 2012 at 01:36  
Blogger SAMIRA BALQISS said...

Amik coode header awak. Boleh kan? :)

13 December 2012 at 01:50  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

okay, tapi credit lah ye

13 December 2012 at 02:32  
Blogger Anis Amila said...

dik , akak guna yer ? thanks . :)

13 December 2012 at 05:32  
Blogger Iyra Monster said...

Okay :)

13 December 2012 at 05:55  
Blogger Finie Hany said...

Aaaa . kalau dia tak jadi camne tuhh ? :\ nak guna , nanti saya credit awak . :)

15 December 2012 at 05:55  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Awak trylah guna dekat blog lain. Maksud saya buat satu lagi blog, then try dekat situ.

15 December 2012 at 16:25  
Blogger Mrs. Sarah said...

comelnya.. nk try la..

16 December 2012 at 20:05  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Try je, kalau tak menjadi, bagitau eh ?

16 December 2012 at 21:13  
Blogger Mrs. Sarah said...

Alhamdulillah. Jadi pun.

17 December 2012 at 04:02  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

^^

17 December 2012 at 04:05  
Blogger FyqaAfyq said...

Rase macam nak gune . Tapi yg akq cakap cume boleh 1 entri tu je ape ehh ? Entri yang kita tulis biasa kat blog tu ke ?

17 December 2012 at 22:40  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

yap, macam dekat blog akak ni. satu entry je, kalau nak tengok yang lain, kena tekan older post lah

18 December 2012 at 00:31  
Blogger Faqihah Husni said...

cantiknya! *O*

23 December 2012 at 07:29  
Blogger nnajwa waa said...

saya guna :)

27 December 2012 at 12:17  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Okay, Thanks Kihah :)

3 January 2013 at 22:47  
Blogger Nur Lyssa Farina said...

Iyra , nk tnye psl 1 entry ni mcm mne ni ?? lysa ad buat dua entry . but dia ad atas n bwh ? sepatutnye dia 1 entry je kn ? ni dia atas n bwh . mcm mne nk buat tu ??

8 January 2013 at 00:10  
Blogger Fujiwara Chiaki said...

cantik sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saya ambil kak :)

11 January 2013 at 21:32  
Blogger Alya Mohd Zain said...

macammana nak buat banyak entry xrosak ? saya ada byk entry . xnak buang . please ajar

2 February 2013 at 20:13  
Blogger Nur Alina Binti Jelihi said...

saya guna blh? :D

8 February 2013 at 09:38  
Blogger Isya sEcrEt said...

WOW !! VERY NICE!!! kak ira ilike skin ini...sangat cool!! dan menarik ...

13 February 2013 at 07:36  
Blogger Irah Zahirah said...

Skin ni awesome! Saya guna ya.

15 February 2013 at 21:23  
Blogger amira azemi said...

kita nak guna skin awak ni tau , tapi minta izain nak tukar sikit2 ape yang patut ye :)

19 April 2013 at 09:43  
Blogger Sabrina SA said...

ina ambik :)

18 May 2013 at 02:23  
Blogger Fatin Nabila said...

ambik ye .. :)

24 May 2013 at 01:52  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks kepada yang guna, maaf ye, skin ni khas untuk 1 entry je. Kalau buat 2, memang dia jadi problem.

13 August 2013 at 05:16  
Blogger Cik Enonimus said...

saya guna sis.

28 January 2015 at 20:18  
Blogger Fatin Nabila said...

saya guna

26 May 2015 at 18:19  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat