Tempahan Doodle (Kak Huda)
Thursday, 27 February 2014

Assalaualaikum semua, nampak tak gambar kat atas tu ? Mestilah nampak kan ? Tu, tempahan doodle daripada kak Huda. Ni gambar penuh doodlenya ..

Okay tak ? Harap kak huda berpuas hati lah ye :) Sesiapa nak order doodle tu jangan segan-segan ye :)


(button ni ada dekat sidebar)

Kalau nak order tekan button tu dekat sidebar ye ? Sekiannn, Assalamualaikum ^^

p/s : Maaf, tahun ni maybe susah sikit nak update blog, busy dengan sekolah :3
p/s : Mohon jasa baik anda semua, jangan ambil/curi/copy doodle tu ye ?

Labels: , ,



5 Comments:

Blogger Miss Huda said...

Adik, terima kasih banyak-banyak. Doodlenya cantik sangat. So far akak puas hati. Insyaallah nanti boleh tempah lagi ^_^

27 February 2014 at 23:57  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Hehe, Sama-sama akak :D

28 February 2014 at 05:28  
Anonymous Anonymous said...

Cantik :)

12 March 2014 at 03:00  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Thanks :)

18 March 2014 at 02:27  
Blogger Trash Up said...

Moslem Beautiful ... :)
Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran

30 December 2015 at 02:46  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat