Tempahan Doodle (Eymasu Craft)
Friday, 18 April 2014

Assalamualaikum bloggers sekalian :) Apa khabar ? Sihat ? Rasa macam semalam baru update blog :3 *memang semalam pon* Today nak update lagi pasal tempahan doodle ! Kak ni ada tempah doodle from me. Gambar kat atas tu trailer je. Ni gambar full.



Mohon jangan ambil doodle di atas. Kalau saya dapati ada orang ciplak. Siaplah orang itu. Sila pm saya di facebook jika ingin menempah. Buat payment terlebih dahulu baru saya siapkan doodle anda.Tekan button ni  dekat sidebar untuk melihat katalog doodle saya.


Labels: , ,



4 Comments:

Blogger Nizam Erul said...

Wah ! bnyak untung :D Ramai ambil tmpahan dri akak :3

25 April 2014 at 00:38  
Blogger Nizam Erul said...

Wah ! bnyak untung :D Ramai ambil tmpahan dri akak :3

25 April 2014 at 00:40  
Blogger alif ismail said...

comeynye.... jom tukar2 dudel..hehe

27 April 2014 at 04:45  
Blogger Munirah Rizal said...

@Nizam Erul : Biasa-biasa je adik :)
@alif ismail : Jom, saya okay je.. hehe

28 April 2014 at 06:28  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat