Tempahan Doodle (Kak Rosniza)
Thursday, 17 April 2014

Assalamualaikum semua :) Apa khabar ? Sihat ? Dah lama tak update blog ni :3 Sebab tak tahu nak update pasal apa. Hari ni dah tahu dah :) Anyway malas la nak cakap panjang-panjang bukannya ada orang baca pon -.- Munirah buat doodle ni untuk Kak Rosniza. Thank you my dear kerana sudi order dekat saya :) Ini doodle yang ditempahnya.



Kepada yang ingin menempah, sila pm di facebook saya. Saya sentiasa mengalu-alukan tempahan anda ^^ Tapi ingat, kena buat PAYMENT dulu baru saya siapkan tempahan anda :) So, kalau yang rasa dah tunggu lama tapi saya tak buat jugak, maknanya anda belum buat payment lagi. Cepat-cepatlah buat payment tu ye :)
Tekan button ni  dekat sidebar jika anda ingin membuat tempahan.



p/s : Saya akan buat doodle masa homework tak ada. Tapi, time homework banyak kalau saya malas buat homework, saya akan siapkan doodle-doodle yang di tempah ^^
p/s : So, jangan risau pasal doodle kalau anda dan buat payment :) Tapi risaulah jika anda belum buat payment :)

Labels: , ,



2 Comments:

Blogger Nizam Erul said...

Pergh2 ! Doodle akak makin MeleTOP :D Makin comel jek .

17 April 2014 at 06:06  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Nizam Erul : Mana ada, biasa-biasa saja. Doodle Nizam makin lama makin awesome :D Suka sangat tengok doodle Nizam XD

17 April 2014 at 07:25  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat